Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý autore! Jste vedle jak ta jedle! Nejsem sociální demokrat a nikdy jsem nectil jejich politiku sociálního inženýrství místo svobodných, přirozených vztahů. Ale politika je o něčem jiném.

Politici si před volbami zablokovali povolební spolupráci tím, že řekli, s kým že nikdy nepůjdou. Nepochopitelné je toto zejména u Petra Fialy, který přednáší polotologii!

Voliči přes veškeré pomluvy volili ANO s leaderem Andrejem Babišem. Bez ANO s Andrejem Babišem v čele, při dodržení předvolebních slibů "demokratických stran", nemůže vzniknout žádná rozumná vláda a musí být předčasné volby.

A tak když se ODS, TOP 09, STAN, KDU-ČSL pro svoji předvolební neuváženost vzdaly vládní odpovědnosti, uvrhly tak ANO do spolupráce s SPD a s KSČM, místo toho, aby se odvážili v koalici s ANO usměrňovat Andreje Babiše. Zjevně z něho mají strach. Ale strach z politiky není řešení!

Byl to jediný Jan Hamáček, který se situaci postavil čelem a rozhodl se korigovat Andreje Babiše v jeho vládě. Ano, je to risk. Má velmi malý mandát. Ale má odvahu. A toho si cením!

:-)

0 0
možnosti
MK

Tak jenom vás trochu poopravím, i KSČM už vystrkuje drápky a snaží se cosi urvat.

Ale já bych to spíš viděla na totální rozpad ANO, protože sestavit vládu s odpadlíkem kterou bude podporovat stará garnitura rozloží ne voliče ale přímo stranu ANO. Už teď to tam vře a ne všichni se svým guru souhlasí. Možná spíš směřujeme k předčasným volbám a tam by asi konečně přišlo na lámání chleba.

0 0
možnosti

Souhlasím, že již od voleb, díky odmítání vládní odpovědnosti "demokratickými stranami", jednoznačně spějeme k předčasným volbám, protože ani bez ANO nikdo vládu nesestaví! A po příštích volbách možná již Andrej Babiš nebude k sestavení vlády potřebovat dalšího parťáka, jakou sílu mu voliči dají.

Vy se spoléháte na rozpad ANO. Nejsem si jist, že budete mít pravdu.

Bohužel nemáme žádný výběr! Politické strany ztratily svoje vize! A to je jejich konec!

Pravolevé vidění ztratilo svoji šťávu, protože se máme v podstatě dobře. Oprávnění pravolevého vidění je přínosné jen v posunu ideologického zaměření. Levice zůstane u svého sociálního inženýrství i přes mrtvoly. Ale pravice musí stát na přirozených, svobodných vztazích. Jinak nemá právo na život!

A předpokladem budoucí politiky je výrazné omezení klientelismu. Samozřejmě!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Karma.Ta třetí Vámi nabízená varianta bude asi nejblíž realitě....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS